Resepraktikan brukar ofta både lusläsa och fotografera anslagstavlor under sina resor. Förhoppningsvis delar läsekretsen detta intresse. Vi kommer att lägga ut bilder av anslagstavlor från olika tider och platser i det avlånga riket Sverige.

Den första tavlan fanns i centrala Vänersborg. Annonserna handlade om olika aktiviteter, särskilt musikaliska tillställningar, under de hektiska veckorna under hög- och sensommaren. Det fanns dock ett par anslag med reklam för Cirkus Maximus.

Det var Vänersborgs kommun som ansvarade för driften av anslagstavlan. För att hålla budskapen aktuella meddelades det på själva tavlan att den vänstra panelen rensades från alla anslag den 1:a i varje månad. Den högra sidan rensades den 15:e i varje månad.

Länk till större bild (2048 x 1536 pixlar)

Lämna en kommentar

Kommentera