Resepraktikans team tog en kaffe på Espresso House på Nässjö Centralstation. Teamet satte sig på de väggfasta bänkarna med utsikt mot Järnvägsgatan och Esplanaden upp till Stortorget.

En tjej i 30-årsåldern satte sig i närheten vid ett högt fönsterbord med en stooor kopp latte. Hon plockade fram ett anteckningsblock samt en Ipad med tangentbord, och lade sin telefon på bordet. Hon såg verkligen fram emot att njuta av sin latte.

Men…

Bordet var ojämnt och koppen välte innan hon ens tagit sig en enda slurk. Kaffet forsade ut över bordet och över telefonen. Snabbt plockade hon upp koppen och räddade en tredjedel av drycken. Koppen ställdes åter ner på bordet  – på samma ojämnhet – och nu välte koppen åt andra hållet! Den kvarvarande latten rann över anteckningsblocket.

Tjejen tittade lite förvirrat på sina latteöversköljda ägodelar tills en av Resepraktikans reportrar ropade att hon måste rädda sin telefon först.

Den otursförföljda återvände från sin förvirring och vände sig om till oss: ”Tack för rådet, men det är en Iphone 7, så den klarar sig!”.

Man kan alltid lita på sin Iphone 7.

Lämna en kommentar

Kommentera