Trollhättan Pizzeria San Antonio

Pizzerian San Antonio är en av inspelningsplatserna i Josef Fares film Farsan (2010). Filmen utspelas endast utanför pizzerian.

Själva scenen handlar om att Juan (Juan Rodríguez), en av de anställda på Jörgens cykel,  är på jakt efter en tik till sin allt skröpligare hund Dino. Juan hoppas att  Dino ska leva vidare genom att få valpar.

Efter att en hunduppfödare vägrat att gå med på att para sina hundar med den sjuklige Dino beslutar sig Juan för att lösa avelsproblematiken på egen hand.

En tik sitter utanför pizzerian medan hennes matte beställer mat på San Antonio. Juan ser chansen och norpar med sig hunden och presenterar den för Dino. Dino är dock för gammal och tycke uppstår inte mellan hundarna. Juan återvänder med den norpade hunden lagom till att matte kommer ut med en färdiggräddad pizza.

Portalsida: Trollhättan
Platsens koordinater: 58.28184,12.27145
Se platsen på karta & Street View:
Senast ändrad: 17 april, 2018  
Externa länkar:
http://www.trollhattan.com/restauranger/pizzeria-san-antonio

Berätta gärna något mer om platsen!

Platsens Facebookinlägg

4 years ago

Pizzeria San Antonio
View on Facebook

Kvällens Pizza! Balkan Special. 👍 ... See MoreSee Less

View on Facebook

Välkomna till Pizzeria San Antonios sida på facebook. Många utav våra kunder har frågat och önskat efter en sida här på facebook och NU har vi ordnat det :) Här kommer det stå öppettider samt nyheter. ... See MoreSee Less

View on Facebook