Vänersborgs turistbyrå

Vänersborgs turistbyrå

Vänersborgs turistbyrå finns numera mitt i centrum på Kungsgatan 9, efter att tidigare ha legat på järnvägsstationen.

Vänersborg och Trollhättan har många samarbeten inom ramen för Tvåstad. Städerna lanserar sig bland annat som ett gemensamt besöksmål, som till exempel visar sig i turisternas stadskartor där Trollhättan finns på den ena sidan och Vänersborg på den andra.

Resepraktikan brukar be om cafétips vid besök på olika turistbyråer. Vid detta besök gavs ett par rekommendationer på sommarkaféer, där Skräcklans café verkade för dagen mest spännande.

Portalsida: Vänersborg
Platsens koordinater: 58.380549,12.322932
Se platsen på karta & Street View:
Senast ändrad: 3 maj, 2018  
Externa länkar:
https://www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/produkter/vanersborgs-turistbyra/

Berätta gärna något mer om platsen!

Platsens Facebookinlägg

Vi använder Instagram för att Inspirera och till att upptäcka vår destination vare sig man bor här eller vill besöka. Följ oss gärna @visittv.se, kommentera våra bilder eller tagga dina vackraste bilder med #visittv ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Visit Trollhättan Vänersborg

I dag den 21 september besökte VD för Visit Trollhättan Vänersborg AB Maria Weber Engström, Högskolecentrum i Uddevalla.

Det var 22 mycket intresserade blivande affärsutvecklare inom besöksnäringen, som fick lyssna på Marias presentation om sitt arbete med att utveckla och marknadsföra Trollhättan/Vänersborg. Maria talade även om samarbetet med Turistrådet Västsverige och Visit Sweden, bokningsplattformar och internationella pressbesök. Hon pratade också om framtidens turism och om hur viktigt det är att branschen är förändringsbenägen och anpassar sig till kommande målgrupper, är innovativ och hittar nya produkter.

Utbildningen "Affärsutvecklare inom besöksnäringen" är en 2-åriga utbildning på Högskolecentrum i Uddevalla. Utbildningen firar nästa år 5-årsjubileum.
... See MoreSee Less

View on Facebook