Vänersborgs turistbyrå

Vänersborgs turistbyrå

Vänersborgs turistbyrå finns numera mitt i centrum på Kungsgatan 9, efter att tidigare ha legat på järnvägsstationen.

Vänersborg och Trollhättan har många samarbeten inom ramen för Tvåstad. Städerna lanserar sig bland annat som ett gemensamt besöksmål, som till exempel visar sig i turisternas stadskartor där Trollhättan finns på den ena sidan och Vänersborg på den andra.

Resepraktikan brukar be om cafétips vid besök på olika turistbyråer. Vid detta besök gavs ett par rekommendationer på sommarkaféer, där Skräcklans café verkade för dagen mest spännande.

Portalsida: Vänersborg
Platsens koordinater: 58.380549,12.322932
Se platsen på karta & Street View:
Senast ändrad: 3 maj, 2018  
Externa länkar:
https://www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/produkter/vanersborgs-turistbyra/

Berätta gärna något mer om platsen!

Platsens Facebookinlägg

7 hours ago

Visit Trollhättan Vänersborg

Så på varmt att även flamingo trivs här 🏝🌞 ...Vi passar på att tipsa om fler ställen o bada på www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/guider/bada-i-trollhattan-vanersborg/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pssst!!!
Du vet väl att vi finns på plats med under lördag-söndag kl 11-15 på Hansenplatsen. Kom förbi vårt tält hämta helgens program, prata om vår vackra destination eller delta i en färgglad tävling.
Alla barn är välkomna att delta i en teckningstävling där 1:a PRIS 🏆 är ett presentkort för hela familjen på Innovatum.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Skönt vattenhål i Trollhättans centrum☀️😎. Till helgen gäller det att vara lite mindre spontan om man vill äta och dricka något gott. Sveriges äldsta festival Fallens Dagar drar igång med buller o bång men här kommer några heta tips från oss på matställen att boka. www.vastsverige.com/visittrollhattanvanersborg/mat-och-dryck/trollhattan/ ... See MoreSee Less

View on Facebook